Купон за 11-годишнината на „Надежда“ - първата младежка организация на БСП в Благоевград

снимки: БСП - Благоевград

Над 40 социалисти отпразнуваха с много хора и избрани народни песни 11-годишнината от създаването на „Надежда” – първата младежка организация на БСП в Благоевград. Председателят на младежите Владимир Иванов благодари на присъстващите за всеотдайната работа за развитието на организацията.

„За мен тази организация оставя спомен за топлото ми посрещане в редиците на БСП”, каза още Иванов и допълни, че на тази дата се навършват и 15 години от връщането на мандата за съставяне на второ правителство от БСП през 1997 г.

„С този акт бе запазен социалния мир в държавата. Тази дата ще остави траен отпечатък в най-новата ни история и тепърва ще бъде оценена по достойнство от историците”, заяви младежкият лидер. Да поздрави младежите на събитието дойде и пиринският депутат Корнелия Нинова.

„Длъжници сме вас, младите, но не само на думи. Вие имате прекрасни идеи, имате енергия и знания. Бих работила така, че ние, средното поколение в БСП да ви дадем път, но и да гарантираме приемственост. Да съчетаем опита на по-възрастните и ентусиазма на младите. БСП има нужда и от едните, и от другите”, каза в обръщение към младите Нинова.

Относно датата 4-ти февруари народният представител заяви, че това е урок за държавническо и национално отговорно поведение. По традиция тържеството продължи с много настроение, а свещите върху огромната торта бяха духнати от бившия председател на „Надежда” Крум Палапуов и настоящия лидер Владимир Иванов.

 
 

КОМЕНТАРИ

00008:13 - 06.02.2012
Браво и честито ! Влади,пак са те изпреварели до Корнелия,тва дребничкото е опасна подводница?!Пазете се!
Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK