Култовият мюзикъл "Коса" на благоевградска сцена

Снимка: Община Благоевград

Благоевградчани и гости на града ще могат да се насладят на тематичния и драматичен мюзикъл „Коса“. Представлението ще бъде на сцена от 2 до 5 април в театър „Д-р Карл Джераси“ /кампус на АУБ/ от 20:00 часа.

В главните роли влизат Никола Миланов, Боян Златарски, Валентина Станева, Евгения Трифонова, Борис Дечев, Георги-Никола Траянов и Десислава Арнаудова.

Продуцент на мюзикъла е Николета Манчева, а режисьор - Елизабет Иванова-Гибсън. Хореографията е изготвена от Симона Янева, Алексия Коколиос и Йорго Чирияй, а вокалната подготовка е дело на Наталия Кокар и Яница Янакиева. Асистент-режисьори на продукцията са Леда Драгиева и Виктория Димитрова. Асистент -продуцент е Виктория Ангелова.

„Коса“ си е извоювал световен статус на социално-културен феномен, празнуващ живота и свободата. С музика на Галт Макдермот и текст на Джеръм Рагни и Джеймс Радо, зрителите ще се насладят на песни като Aquarius и Let The Sunshine In.

Билети могат да се закупят в кампуса на Американския университет в България, касите на EasyPay, онлайн на сайта на EpayGo.bg и билетните центрове.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK