Култова комедия с премиера на благоевградска сцена

Не пропускайте да гледате в зала "Яворов" култовата комедия "Слънчеви момчета"от гениалния драматург Нийл Саймън! Повече от два часа много смях и прекрасно настроение ви обещава превъзходната игра на звездите на българското кино и театър Павел Попандов, Мария Сапунджиева, Веселин Цанев и Пьотр Кшемински.

Павел Попандов блести с неповторимия си хумор, познат на няколко поколения от филмите „Оркестър без име”, „Щурец в ухото”, „Самодивско хоро”, „Брачни шеги” и още над четирдесет филма. Шоумен от най-високa класа, Попандoв не слиза от синия екран, а неговото участие в в шоуто НЛО остава връх на хумора и скеча. Ролята му на Ули в „Слънчевите момчена” на Нийл Саймън се покрива в голяма степен с личната му биография и смесва смешното и романтичното.

Звездата на българското шоу - Мария Сапунджиева, любимката на най-широк кръг телевизионни зрители, спечели овациите им с превъпращението си в „Пълна лудница”, но големите и сложни роли на сцената на Народния театър, театър София и още ред театрални зали в страната я правят актриса с необятен диапазон и неповторими изпълнения.

Актьорът Веселин Цанев се изявява на сцената на Сатиричния театър в продължение на дълги години в десетки роли. Биографията му включва и схектакли във Варненския театър, Сливен, Търговище. Неговият незабравим Швейк го определя като актьор, пълен с енергия, хумор и обаяние.

Постановката в Благоевград е примиерна за националното турне на пиесата.

Комедията "Слънчеви момчета" можете да гледате само на 30 януари,сряда от 19 ч.на сцената в Зала "Яворов" - Благоевград.

Билети на касата във фоаето на залата. Ученици и студенти ползват намаление.
Тел. за разарвации и информация: 0892 00 23 36

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK