Кучета нахапаха 65-годишна кюстендилка на път за болницата

снимка: infomreja.bg, архив

Бездомни кучета се нахвърлиха върху 65-годишна кюстендилка на път за болницата. Жената тръгнала да види брат си, който бил настанен в едно от отделенията на здравното заведение, когато върху нея се нахвърлили 5 кучета.

Едното от тях успяло да ухапе жената по крака.

Людмила Стоянова веднага отишла до Спешния център, където са й оказали медицинска помощ. Тя е възмутена обаче от отношението на живеещите в района хора.

“Как никой досега не е подал сигнал до общината за тези злобни кучета. Явно на хората им харесват, но можеше да пострада и някое малко дете. Да не говорим, че докато ме нападаха, живеещите в съседните блокове само гледаха и никой не се притече на помощ”, обяснява разтроената жена.

Людмила Стоянова е категорична, че няма да съди общината, тъй като не я намира за виновник. Още в понеделник рано сутринта ще подам сигнал до кметството, за да изпратят екип и да приберат агресивните кучета, каза още 65-годишната кюстендилка.

 

КОМЕНТАРИ

до николова22:58 - 16.04.2014
и ние ще ги нахраним :D
факт!00:56 - 15.04.2014
За това са виновни малоумните спържи, които хранят помиярите по улиците - хранят ги за да нападат хора! Хранят ги и ги правят агресвини към останалите! Са се почват глупостите че кучетата не са виновни... и верно! Виновни сме ние, че сме ги оставили е така да се се скитат и да ядат близките ни!
НБ00:50 - 15.04.2014
Ще бъдат взети адекватни мерки това никога да не се случи повторно :D
убий този с горния коментар18:26 - 14.04.2014
ей мърша си ти бе смотан кучетата са такива каквито ги направим ама заради такива идиоти като тебе са такива... Дано тебе да нахапят ама не такива улични а някой по надъхани и да не можеш до болницата да стигнеш смотаняк грозен

FACEBOOK