Кубрат Пулев направи подарък на децата от ДДЛРГ

снимки: infomreja.bg

Световният шампион за професионалисти по бокс Кубрат Пулев изненада приятно децата от ДДЛРГ “Свети Николай Мирликийски” в Благоевград. Известният с прякора Кобрата раздаде подаръци и удостои с внимание малчуганите и директорката на дома Евгения Йорданова.

Кубрат Пулев посети областния център, за да заснеме част от филма, който Мартин Карбовски снима за него. Пулев посети и тренировка на младите боксьори от клуб Пирин, чийто ръководител е отец Андон Шавулев.

Кубрат Пулев е европейски шампион по бокс в Англия през 2008 в категория над 91 кг. Носител е на Интерконтиненталната титла в тежка категория през 2011 година. Кобрата има 14 победи в 14 мача на професионалния ринг.

В последната си среща той победи по точки американеца Травис Уолкър в 12 рунда и спечели първия си шампионски пояс при професионалистите. Това е и най-големият успех в кариерата на боксьора. Кубрат идва в Благоевград за първи път, а неговият брат Тервел Пулев гостува в областния център преди няколко месеца по покана на отец Шавулев. Двамата получиха покана и за предстоящото областно първенство, което ще се проведе на 29 ноември в зала Скаптопара.  

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK