Куба благодари с писмо за гостоприемството на Христо Ковачки

снимка: bgvolleyball.com

Президентът на волейболната федерация на Куба Еухенио Лафита изпрати до своя колега в България Данчо Лазаров писмо, в което изразява задоволството си от проведената в Благоевград съвместна подготовка на младежките отбори на двете страни.
 
“С оглед на приятелството между двете страни, преди всичко искаме да ви поздравим със заслуженото четвърто място на Олимпийските игри, където вашият отбор се представи на висота в най-важното състезание в периода 2008 - 2012 година”, започва писмото. 

“Оценяваме и поканата за нашия младежки национален отбор да бъде част от подготовката на вашия тим за Европейското първенство, в което той постигна добри резултати.  Искаме да подчертаем и ценната помощ, която ни оказа нашият придружител Светослав Златарев, който доброволно отдели от своето време, за да бъде в наша подкрепа. Затова ние сме много благодарни. Предайте нашите най-искрени благодарности и на персонала на хотела, в който бяхме настанени, и особено на неговия собственик за оказаното гостоприемство. Ние сме на пълно разположение да продължим да поддържаме това сътрудничество за развитието на нашия блестящ спорт в двете страни.”
 

снимка: bgvolleyball.com

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK