Крум Крумов се връща в "Зелената партия"

Крум Крумов и Андон Тодоров, на снимката долу: Сашо Милчев, снимки: infomreja.bg, архив

Общинският съветник Крум Крумов се връща в групата на ПП "Зелената партия" и „ОБТ – Български лейбъристи“ в благоевградския парламент. 

"Решението ми е продиктувано от срещите с избирателите, които при разговори с мен многократно ми заявяваха, че след като напуснах партията, от чиято листа бях избран, се чувстват излъгани. Аз съм общински съветник благодарение на тяхната подкрепа, поради което се чувствам длъжен да им се извиня и да продължа да защитавам интересите им и да оправдая гласуваното ми доверие", посочва Крумов в депозираното до председателя на Общинския съвет Даниела Савеклиева заявление.

С мотивите на Крум Крумов са запознати и колегите му Андон Тодоров и Елена Атанасова, с които той напусна парламентарната група в края на април тази година и стана независим.

"С Андон Тодоров и Елена Атанасова оставаме в добри междуличностни отношения", уверява общинският съветник.

Пред ИНФОМРЕЖА Крумов коментира, че бездействието по отношение на съвместния политически проект на тримата отцепници - учредяване на ново сдружение "Общината на хората", е надделяло при вземането на крайното му решение. 

Така групата на ПП "Зелената партия" и „ОБТ – Български лейбъристи“ вече ще има четирима представители в благоевградския парламент - Сашо Милчев и Крум Крумов от "Зелената партия", и Албина Анева и Гергана Муртова от „ОБТ – Български лейбъристи“.

 

Крум Крумов и Андон Тодоров, на снимката долу: Сашо Милчев, снимки: infomreja.bg, архив
Крум Крумов и Андон Тодоров, на снимката долу: Сашо Милчев, снимки: infomreja.bg, архив

КОМЕНТАРИ

НИНА13:25 - 03.10.2012
НА КОЙ СЕ ИЗВИНИ ПРЕД ГУЗНАТА СИ СЪВЕСТ.
Leni19:27 - 02.10.2012
Bravo be! Edin da se izvini!
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK