Черна неделя за Гоце Делчев: Две самоубийства за 4 часа потресоха целия град

Снимка: Infomreja.bg

Като черна неделя ще бъде запомнен 29 май от жителите на Гоце Делчев. В рамките на 4 часа в два различни квартала млади хора сложиха край на живота си. 

Жена на около 35 години се хвърли от 8-ия етаж на жилищен блок, а 44-годишен мъж - от втория етаж на къщата си. 

Рано сутринта около 6 часа в Районното управление и Спешния център в града е подаден първият сигнал за жена, скочила от 8-и етаж на блок, намиращ   се зад известното местно заведение "Шанс", на улица "Царица Йоанна”.

Жертвата - Анжелика Григорова, е издъхнала на място. 

Към 9:30 часа от втория етаж на къщата си, която се намира срещу бившия „Сладкооп” в Гоце Делчев се е хвърлил и е загинал на място в черната неделя за града и 44-годишният Димитър Шеринов. 

Съседи коментират, че Шеринов е скочил от покрива на двуетажната къща, където живее с родителите си. 

Той не е семеен и е син на известно в града семейство, което от години има транспортен бизнес с автобуси по линии от Гоце Делчев за София и Пловдив. 

Запознати коментират, че той е употребявал и дрога. Семейството и целият квартал са в истински шок.

Огледите и на двете самоубийства продължиха часове. Полицейските и дознателските екипи едва смогнаха да обработят и двете местопроизшествия, а спешните медици - да оказват медицинска помощ на близките на жертвите. 

Какви са подбудите и причините за двете нелепи самоубийства разследват вече следствените органи и прокуратурата в Гоце Делчев. 

Слуховете за решението да сложи край на живота си Димитър Шеринов са разнопосочни и варират от любовна драма до прекомерна злоупотреба с алкохол и наркотици. 

Близки до загиналия споделят, че вчера той цял ден бил на автомивката на улица "Дунав", която е собственост на неговата фамилия, и помагал на работниците. Пред тях казал, че бил много гладен и дори помолил да го почерпят със супа в механата до автомивката, също част от семейния бизнес. Пил и бира и по-късно си тръгнал.

Други близки на Шеринов пък смятат, че причината е любовна драма. 

Почернено е и семейството на самоубилата се Анжелика Григорова. Нейният съпруг е данъчен инспектор. Двамата имат едно дете - момиченце. 

Според слухове в града наскоро на младата жена й открили рак и предположенията са, че именно това я е накарало да посегне на себе си. 

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

12118:29 - 29.05.2016
R.I.P.
12316:12 - 29.05.2016
Нека почиват в мир.
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK