Крави прегазиха 49-годишен пастир

снимки: infomreja.bg

Крави стъпкаха 49-годишен мъж и му спукаха няколко ребра. Инцидентът е станал в краварник в благоевградското село Мощанец. Иван Йовев бил прегазен от близо 30 крави, след като се подхлъзнал в обора. Помощ обаче потърсил едва в късния следобед, след като получил  болки в дясната ръка и ребрата. Пострадалият е транспортиран с линейка до Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград. Там е установено, че Йовев има няколко стари рани по главата.

След проверка в регистъра на повикванията в ЦСМП-Благоевград е установено, че в един часа след полунощ на тел. 112 е подаден сигнал за пребит мъж в село Покровник, което е само на 2 километра от Мощанец. На посоченото място обаче изпратеният лекарски екип не открил никой, затова линейката се върнала обратно. Подадените обаче име и фамилия на пострадалия били същите - Иван Йовев. При транспортирането му днес той обяснил на фелдшера, че снощи колегите му са го налагали по главата с фенер, а сутринта паднал в обора и кравите го стъпкали. За това противоречие дежурните в Спешния център уведомили полицията.

При изследванията е установено, че краварят е с тежка луксация на лакътната става на дясната ръка, пукнати ребра, както и натъртвания по тялото. Настанен е в отделението по хирургия.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK