Краваров отрича за натиск от ГЕРБ

Александър Краваров, снимка: infomreja.bg

Никога върху мен не е упражняван натиск от ГЕРБ да бъда техен кандидат-кмет, заяви градоначалникът на Банско Александър Краваров. "В последния си мандат като кмет на общината, който все още не е приключил, съм издигнат от коалицията ВМРО, ГЕРБ, СДС и ДСБ. За предстоящите местни избори имаме създадена коалиция от политическите партии ВМРО, СДС и ДСБ. Надявам се, тя да бъде подкрепена и от други десни политически и центриски политически сили", уверява граданочалникът.

Той отрече информацията, тиражирана в някои медии, че е бил рекетиран да участва в предстоящата битка наесен от името на ГЕРБ. "Никога не съм чувал израза „Банско ми трябва” от премиера Бойко Борисов. Никога не съм бил убеждаван и притискан да се кандидатирам за кмет от политическа партия ГЕРБ", категоричен е Краваров.

"Всяка партия трябва да докаже своята идентичност. Банско и Георги Икономов звучи добре", коментира тази сутрин на пресконференция в столицата шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов. 

КОМЕНТАРИ

Говедаров18:59 - 30.07.2011
Цане, ти си пътник, никой не те иска вече. Справка-одитния доклад за проверката на общината в периода 2004-2009 г. Той е на бюрото на ГлаДния прокурор. Ке те апне месечината!
Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK