Малки и големи се забавляваха със "Забравените игри на Свети Врач"

Снимки: Община Сандански

По случай Деня на детето – 1 юни, Община Сандански и Археологическият музей организираха куп игри и забавления за всички малки и пораснали деца в парк „Свети Врач“.

„Чилик джумак“, „Ламатка“, „Топорман“, „Чучулига“– бяха сред игрите, които забавляваха всички деца днес сред хладнината на парка. Малчуганите, които играха и се веселиха, получиха и много лакомства и изненади за техния празник.

Празничните прояви, посветени на най-усмихнатия ден, продължават и тази вечер в 20:00 ч. при къщичката на баба Яга в парка, където младежите от ПОМОГНИ БЕЗ ПРИЧИНА организират лятно благотворително кино на открито с любимото филмче на малки и големи „Аладин“.

На 1 юни Община Сандански подарява на своите деца разходка с любимото влакче. Маршрутът е в градския парк, а малчуганите ще могат да се повозят безплатно до обяд.

Община Сандански е подготвила и друга изненада – всички посетители на зоокъта в Сандански ще имат възможността отблизо да видят любимите на всички животни по новопостроената въздушна алея, която преминава през цялото местообитание на кенгуруто, муфлона, елена, сърната и др.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK