Красив спортен празник в НПГ „Д. Талев“ – Гоце Делчев

Снимки: Инж. Иван Ласин/ Илия Павлов

Участниците премериха сили в тенис на маса и канадска борба

В НПГ „Димитър Талев“ – Гоце Делчев, се проведоха традиционните Коледни турнири по тенис на маса и канадска борба. Те преминаха при отлична организация и предизвикаха небивал интерес. Надпреварата и в двата спорта беше голямо, желанието за успех – непреодолимо. В красивата спортна зала „WINNERS“ премериха сили младежи и девойки от училището и от други населени места.

На първо място от 28-те участници в турнира по тенис на маса се класира Тони Маламов, на второ – Борислав Вълчев, на трето – Ерай Нафузчи – и тримата от НПГ „Д. Талев“.

В турнира по канадска борба, категория до 75 килограма – момчета, участваха 26 ученици, от които начело застана Димитър Калапотлиев. Непосредствено след него се наредиха Мохамед Бърган и Януз Ходжов – отново от училището домакин.

Още по-интересна беше надпреварата в категория над 75 килограма. В нея най-добри отново се оказаха възпитаниците на НПГ - Наско Шопов, следван от Любен Карадимов и Димитър Калапотлиев.

Момичетата от училището също излъчиха свои състезателки по канадска борба. Най-високо на почетната стълбичка се качи Ивана Каръкова с подгласнички Мария Попова и Нериман Иброшева.

Турнирите се превърнаха в един красив спортен празник.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK