Три фирми от Гоцеделчевско си поделят близо 100 000 лева за благоустрояване на улици в община Хаджидимово

Людмил Терзиев, снимка: Infomreja.bg

Кметът на Хаджидимово, Людмил Терзиев, подписа договори с трите фирми - „А-Строй“ ЕООД, “БКС“ ООД и ЕТ „Сюлейман Метушев –СЕВДИ“, които спечелиха търга за обявената от Общината обществена поръчка за благоустрояване и ремонт на улици, тротоари и прилежащи към тях райони на територията на община Хаджидимово.

Стойността на поръчката е общо 99 424.60 лв. без ДДС. В обхвата й са включени 5 обособени позиции, които предвиждат благоустрояване на улици в село Абланица, спечелени със 100 пълни точки от фирмата на известния строителен предприемач Венцислав Амзов - "А-Строй" ЕООД. Дружеството ще изпълнява и обект "Рехабилитация на градинката в кв. 52 в Хаджидиммово и ремонт на улици в  пренадлежности към тях в Хаджидимово и селата Теплен и Беслен.

Други две обособени позиции от търга бяха спечелени от фирмата на гоцеделчевския строителен бос Руен Кирев - "БКС" ООД, която поема благоустрояването на улици в селата Ново Лески и Копривлен и благоустрояване или ремонти на улици в общинския център Хаджидимово и селата Садово и Копривлен.

За 5-а позиция в големия търг се пребори ЕТ „Сюлейман Метушев –СЕВДИ“, който ще ремонтира покривните конструкции на сградата на общинската администрация в Хаджидимово и кметството в село Петрелик.

От търга, заради недостатъчни набрани точки с протокол на кмета на община Хаджидимово, бяха отстранени шест фирми: “Барин АЛП“ ЕООД, “Мегаинвест-ХОЛД“ ЕООД, “Фейзал“ ЕООД, “Глобус“ ЕООД, “Пиринстройинженеринг“ ЕАД и „Агромах“ ЕООД. 

 

КОМЕНТАРИ

А11:55 - 07.08.2017
Трохи... Няма го депутата да урежда големите инвестиции.
Sos15:09 - 05.08.2017
Ееееее ще пукните от яд, че не може да крадете като Милко
Ablanica14:46 - 05.08.2017
Следва и 1000000 заем на гърба на селчовците, пак изпълнителите ще са същите, и банката е ясна коя ще е ! Фъфльо пак ще копне комисионната, ко ся а ко ся а, ай бегай от тука бе, въря да еба ся
Хаджидимово00:51 - 05.08.2017
Биха ни учудили ако спечелят други фирми а, не А-строй и БКС, а сега за добавка и сводника се е вредил с обект !!!

FACEBOOK