Обединение ДОСТ обединява все повече жители в Пиринско

Снимки: ДОСТ

Кандидат-депутатите на Обединение ДОСТ в Благоевградска област продължават неуморната си обиколка в Пиринско.

На сладка раздумка, на чаша кафе или чай, на сватба, на гости в домовете на хората - ето така работи отборът на водача Хюсеин Хафъзов. Без излишни емоции, без патетични речи и без празни обещания.

Защото още в началото на предизборната кампания кандидатите за народни представители на Обединение ДОСТ обещаха да бъдат близо до болките и проблемите на обикновените хора. И с всеки изминал ден срещите стават все по-дълги, а жителите, които се спират, за да чуят думите им - все по-смели, свободни и все по-многобройни.

„Ние ви вярваме и заставаме твърдо зад вас“, с това признание посрещнаха кандидатите на Обединение ДОСТ жителите на Брезница.

На площада в гоцеделчевското село Брезница присъстваха стотици жители, които излязоха навън, за да разговарят очи в очи с Хюсеин Хафъзов, Мехмед Хаджи, Исмаил Джинджи и кандидатите за народни представители.

"ДОСТ е отдавна чаканата промяна. Време е да променим статуквото и да положим основите на една нова България - демократична, европейска и равноправна държава. Вече никой не може да ни държи в клещите на страха и покорството", заяви пред насъбралото се множество Хафъзов.

И в Брезница той обеща, че ще се връща отново и отново сред тях - трудолюбивите майки и бащи, чийто пораснали синовете и дъщери са заминали на гурбет, сред младите хора, очакващи промяната, сред всички тях - достойните граждани на България.

Не по-малко емоциионални бяха срещите на кандидат-депутатите в Лъжница и Дебрен. "ДОСТ е политическа сила, за която проблемите на гражданите са основен принцип. А каузата на Обединението е да отстоява двата принципа на модерния граждански патриотизъм – неприкосновеност на идентичността, неприкосновеност на границите и суверенитета на България", увери Хюсеин Хафъзов.

Жителите на гърменското село Дебрен поставиха пред Обединение ДОСТ редица проблеми, които от години тормозят жителите на целия регион. Огромни количества неплатен тютюн на местните производители, несигурност в сектора, липса на работа и безперспективност пред младите хора.

"Години наред гласувахме за една и съща политическа сила. Но проблемите са ни един и същи - тютюнът като поминък си отива, няма пазар за земеделската ни продукция, а младите все по-често стягат куфарите и заминават на гурбет. Бедността е тази, която мъчи всички", споделиха болката си хората в Дебрен.

Дебренци признаха, че досегашните политици са идвали в селото им само от избори на избори. "ДОСТ ще бъде вашата промяна, вашият глас и вашите очи в следващото народон събрание. Време е за промяна на статуквото, време е да променим съдбата на България и да изградим едно по-добор бъдеще за всички български граждани", даде дума Хюсеин Хафъзов.

Срещите на кандидат-депутатите на Обединение ДОСТ в Пиринско продължават. Тази вечер ще има предизборен митинг в село Корница.

 

КОМЕНТАРИ

6778623:15 - 22.03.2017
След 4-ри дни ДОСТ отиват в небитието и основните играчи на сцената ще трябва да връщат пари ! Провалиш ли се веднъж, цял живот си губещ ! Ако не сте свикнали, свиквайте господинчовци!
тит10:01 - 22.03.2017
egati i otbora ot smeshnitsi
Въведете име...08:32 - 22.03.2017
Като гледам в Брезница повече от 25-30 човека са на площада, и това са тези на които им плащат да ходят със забрадки. Застанали няколко измамника и разправят на хората как щели да им оправят икономическото положение и разправят как ДПС лидерите са крали от народа.Срам и позор ,хора без скруполи, застанали най големите измамници от района на трибуната,като Исм. Джинджи,крадеца на пари за джамията М Хаджи,несменилия си името Сл. Моллов,измамника от Дебрен.Кой ли ще гласува и за такъв слънчоглед като Хафъзов,нали го знаят какво представляваше в ДПС. Това са хора вербувани от ГЕРБ и турските служби.
дост06:49 - 22.03.2017
Каква е тази фалшива реклама?ами че нали и тия бяха до сега в ДПС и като им слушам приказките само плюят срещу ДПС те нямат ли собствено виждане или говорят това което им наредят от Турция

FACEBOOK