Ученици, учители и родители заедно празнуват 90-годишнината на ОУ „Свети Климент Охридски” - с. Дебрен

Учителският колектив в ОУ "Св. Климент Охридски" - с. Дебрен

Голям празник предстои в училището в гърменското село Дебрен. Тържеството по случай 90-годишнината от основаването на ОУ „Свети Климент Охридски”, което ще е кулминацията на инициативите, посветени на юбилея, ще бъде тази сряда, 25 ноември, от 10 часа в двора на учебното заведение. Освен празничното тържество организаторите са подготвили и много изненади за своите възпитаници, издадоха от школото.

Във връзка с предстоящия празник в училището в Дебрен до момента са проведени десетки интересни събития, конкурси и състезания, даващи възможност на всички ученици поле за лична изява.

Директорът на ОУ „Свети Климент Охридски” Верхат Топчиев сподели, че в чест на празника са проведени математически състезания, надпревари по правопис и краснопис, които са от изключителна важност за всички възпитаници на училището, както и спортни турнири по шахмат, волейбол, футбол, лингвистика и много други.

Топчиев отправи специална покана към всички свои колеги от региона, общинската администрация в Гърмен и към родителите и близките на учениците да споделят с децата и учителския колектив празника на учебното заведение, за който ученици и учители се готвят отдавна.

Гости и участници в тържеството по случай 90-годишнината на училището в Дебрен ще бъдат и 150-те деца от школото в Дъбница. Както писа ИНФОМРЕЖА, зедно с учителите си те временно ползват базата на ОУ "Св. Климент Охридски" в с. Дебрен, докато приключи основният ремонт на тяхното училище, който е по проект за 300 000 лева.

 

КОМЕНТАРИ

ееиииеи22:03 - 23.11.2015
E не ви ли омръзна на вас двамата да се хвалите
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK