С изложба, концерт и турнир СУИЧЕ "Св. Климент Охридски" отбеляза 26 години от създаването си

Снимки: СУИЧЕ "Св. Климент Охридски"

С изложба, музикален концерт и спортен турнир СУИЧЕ „Св. Климент Охридски“ – Благоевград, отбеляза 26 години от създаването си и почете светлото дело на своя патрон.

Бяха получени поздравителни адреси от кмета на община Благоевград, Атанас Камбитов, началника на Регионалното управление на образованието, Ивайло Златанов, Военно окръжие и редица други институции.

В Средно училище с изучаване на чужди езици „Свети Климент Охридски“ – Благоевград, се обучават ученици от I до XII клас, като за учениците от I до VII клас е осигурена възможност за целодневна организация на учебния процес.

Училището е с дългогодишни традиции в изучаването на английски, руски и френски език. Участва активно в национални и международни образователни проекти и програми.

„Благодарим на нашите учители - будители, които палят в сърцата на своите възпитаници пламъка на познанието, възпитават в родолюбие, честност и отговорност. Благодаря и на вас, скъпи ученици, за вашата жажда за знания и творчески устрем, с които отправяте поглед смело напред за едно по-добро бъдеще в България", отбеляза в своето поздравително слово директорът д-р Светлин Абаджиев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK