Каракачанов няма съмнение, че ВМРО влизат в следващия парламент

Снимка: МС

ВМРО има своя идеология и кауза на укрепване на държавността

Над 80% от мнението на нашия национален съвет е, че ние можем да се справим сами на парламентарните избори. Toва заяви вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов в сутрешния блок на БНТ.

По думите му проблемът е, че в българската политика от 20-30 години в България има много големи играчи, но малко държавници. Играчи - много, комбинатори - много, но от това, което социологическите агенции дават за мен, няма съмнение, че ВМРО ще бъде в следващия парламент, категоричен бе военният министър.

ВМРО има своя идеология и кауза на укрепване на държавността и защита на българската нация. В една кампания ние винаги вдигаме нашите резултати, изтъкна Каракачанов.

ВМРО не са водили разговори за коалиция с "Воля" за парламентарните избори и нямат намерение да водят такава. ОП успяха да постигнат много неща, всеки тръгва по своя път и надявам се отново да се срещнем, коментира Каракачанов раздялата с коалицията с НФСБ.

ВМРО са оцелявали, ако не са в парламента, защото са една патриотична формация с трайна идеология. В или извън парламента ние си имаме кауза, за която се борим, обясни вицепремиерът и допълни, че ако не била кампанията и политиката на ВМРО, щяло да има Истанбулска конвенция.

Каракачанов изтъкна, че преди избори всеки обещава като на циганска сватба и се обещават неща, които никой не може да направи. "Аз ще обещая едно - начинът, по който работихме досега, да продължим да го вършим", увери той. /news.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK