Протестно автошествие се отправи към "Калотина"

Източник: БГНЕС

Там е и адвокат Николай Хаджигенов

10-ина коли на "Отровното трио" потеглиха преди обяд към граничен пункт "Калотина". С тях е адвокат Николай Хаджигенов. По негови думи останалите двама - Арман Бабикян и Велислав Минеков, са по други магистрали, съобщи БНТ.

По думите на адвокат Хаджигенов, отиват към границата, за да напълнят багажниците на колите си със пари от Цветан Василев. Имали намерение да броят банкнота по банкнота и по сериен номер.

До момента групата коли, които караха бавно по пътя за Калотина, не са предизвикали задръствания.

Припомняме, антиправителствените протести в страната продължават. Вчера протестиращите хвърляха яйца и домати пред сградата на Министерския съвет. Те остават непреклонни в исканията си - оставка на правителството и на главния прокурор Иван Гешев.

Вчера кметът на София отправи призив към гражданите, като ги помоли да спазват закона и да не блокират движението в страната, но от импровизираната трибуна вчера се чу изказване, че тези протести са необходими, за да има промяна.

След като имаше акция вчера, при която палатковите лагери бяха временно премахнати и по-късно отново възстановени, директорът на СДВР ст. комисар Георги Хаджиев се закани, че барикадите отново ще бъдат премахнати.

По-рано днес вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов изказа своя скептична позиция по отношение на палатковия лагер, който е блокирал столицата.

Не може в името на това няколко соросоидни НПО-та и партийки, които са извън парламента, да се докопат до властта, ти да разсипеш държавата, изказа  той позицията си.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK