Красимир Герчев откри предизборната си кампания: Разлог се равнява с най-добрите общини в България и Европа

Кандидат-кметът на община Разлог Красимир Герчев

Разковничето на успеха са хората на община Разлог и младите, които искат да живеят тук 

На първи октомври, на един от големите християнски празници Покров Богородичен, Красимир Герчев и семейството му, кандидатите за съветниците и кандидатите за кметове на ГЕРБ, симпатизанти и приятели изпълниха храма „Свето Благовещение” с преклонение и молитва за здраве и мир на населението на община Разлог.

"Отправям молитва и благослов за хората на община Разлог, с които заедно постигнахме много мечти през последните четири години", каза Красимир Герчев. – Ние, гражданите на община Разлог, можем и ще докажем, че можем още. Както и да се сравняваме с най-добрите не само в България, но и в Европа. Промяната е видима: и за града, и за селата, за училищата и детските градини, спортните и детските площадки, пътищата, стадиони, пенсионерските клубове, читалища, храмове, култура и традиции.

Разковничето на успеха е в родовите корени на община Разлог, в историята и паметта. В Преклонението пред дедите. Те са нашата сила. И куражът – да продължим напред.  Разковничето на успеха са хората на община Разлог – трудът и обичта към родния край, а резултатът е добър, щом младите искат да живеят тук и харесват Разлог!

Направихме много, изпълнихме и преизпълнихме програмата. Но и много предстои. С добър екип и с потенциала на европейските програми може да се направи още много за развитието на Разлог и региона.

Ще работим  за устойчивото развитие на община Разлог във всички сфери, за качествена европейска жизнена среда, превръщане на общината в туристическа дестинация от европейски тип, ярки културни празници, привличащи хиляди хора от Европа и България, без да губим прекрасната българска автентичност и колоритност на Разлог, с която печелим чуждестранните туристи.

Никой не е по-голям от вота на хората, а доверието е проверка на пътя", подчерта в словото си инж. Красимир Герчев и честити големия християнски празник, както и на всички възрастни хора, които празнуват на първи октомври.

Сребърно менче с вода плисна дете – за да върви по вода на кмета и на хората на община Разлог.

На площада на Разлог се състоя официалната церемония за старта на кампанията. Под диригентството на духов оркестър, церемонията започна с поклонение пред загиналите за освобождението на Разлог и пред светлата личност на Апостола на свободата.

Концерт-спектакълът започна с представянето на листата на ГЕРБ за общински съветници – познати и авторитетни, голяма част от които съпричастни с постиженията и трудностите на предишния мандат. На заслужени аплодисменти се зарадваха кандидатите за кметове на селата в общината, където управлението на ГЕРБ вложи много по програмата за развитие на селските райони и др.

„Когато една община се развива с темповете на Разлог имаме самочувствието да се наричаме европейска община, но най-важното – в нашата община селата се развиват успоредно с красивия ни град. Ще продължаваме да отстояваме да се вдига стандартът на живот в селата", подчерта Елена Мущрина, успешен кмет от ГЕРБ на Горно Драглище, и пожела успех.

Д-р Мария Копанарова представи кандидатурата на ГЕРБ за кмет на община Разлог: „Имам изключителната чест да представя Красимир Герчев - кандидата на ГЕРБ за кмет на община Разлог. И съм щастлива, че думите са излишни, защото делата говорят. Няма по-добър и човечен кмет от него. Защото какво е да си кмет, ако не измерваш посоката с хората", каза в словото си тя.

С бурни аплодисменти беше посрещнат Красимир Герчев. „Доброто е с нас” е мотото на кампанията на кандидата за кмет на общината с най-висок и заслужен автроритет сред жителите на община Разлог, а лица на кампанията са младите хора на Разлог – студенти, спортисти, учители и общественици.

„Младите хора не можеш да подведеш. Техните сърца са чисти, неопетнени, възгледите – смели. Разлог има нужда от младите, а младите – от модерно и съвременно управление – с грижа за всеки човешки проблем", сподели Красимир Герчев, а младите хора го трогнаха до сълзи като изкараха на сцената две знамена – светини: българското и Самарското знаме и го поздравиха да следва примера на своя прадядо-знаменосец на Самарското знаме.

Живите човешки съкровища на ЮНЕСКО – Добърските баби подариха хляб и наричаха – за здраве и берекет на Красимир Герчев и всички жители на община Разлог. Майка и сестри Околски изпяха една от най-красивите песни на Разлог и подариха на кмета пуше – да води „орото” на Разлог! Три бели гълъба пусна в небето Петър Белчев – за мир и благоденствие, като единият упорито остана на сцената до Краси Герчев и кандидатите на ГЕРБ. Многоцветни балони се присъединиха към тяхната символика.

Разложки песни в изпълнение на мъжка фолкрона група „Перун“ огласиха площада, а танцов ансамбъл „Перун“ и „Мехомия“ го превърнаха в огромна танцова площадка.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK