Красимир Герчев награди звездата на Пирин Балканстрой при юношите - Владимир Ненков

снимка: Община Разлог

Звездата на Пирин Балканстрой при юношите старша възраст - Владимир Ненков, бе поздравен и награден за постигнатите успехи в отбора от кмета на Разлог Красимир Герчев.

Владимир Костадинов Ненков е на 18 години, от 4 години се състезава за Пирин Балканстрой. Голямото признание „Най-добър блокировач” Ненков получи на Европейското първенство в Анкара през април 2011 г. През август неговото име е записано под номер 3 в ранг листата на блокировачите на Световното първенство в Аржентина.

„Чувствам се добре, но не се успокоявам. Трябва всеки състезател да се бори докрай. Не всичко е постигнато. Искам да играя в Италия, защото там е най-силното първенство. Всичко зависи от мен. В Разлог създадох много приятелства. Тук може да си отпочинеш и да тренираш сериозно. Градът е чист и спокоен. Чувствам се поласкан и от вниманието на кмета. Това ме стимулира още повече”, сподели Ненков.

„Волейболът е моят любим спорт и се радвам на всички успехи, постигнати от наши състезатели", каза по време на срещата с Владимир Ненков кметът на Разлог.

В момента тече подготвителен лагер на волейболистите от Пирин Балканстрой.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK