Красимир Балъков ще играе голф край Разлог

снимка: infomreja.bg, архив

След миналогодишния успех на българския отбор в Щутгарт, Германия тази година България ще изпрати други трима представители на страната ни на световния финал „Мерцедес Трофи”. Националният финал на най- престижното състезание в аматьорския голф ще събере най- добрите голфъри на България в Пирин Голф & Кънтри Клуб, 23 юни 2012.

След изключителни екстремни условия в квалификационните турнири, които се проведоха на трите голф игрища около нос Калиакра- Трейшън клифс, Блексийрама и Лайтхауз за финала по регламент се класираха 24-те най- добри състезатели от всяка дивизия. Голф надпреварата се организира със съдействието на Българска Голф Асоциация и Балканстар.

В състезанието участие ще вземат 72 голфъри, за да имат възможност да спечелят уникалната награда- представяне на България в световните финали в Германия, те трябва да са граждани на България и да са клиенти на марката. Реални шансове за участие в Щутгарт има и футболната звезда Красимир Балъков, който е лице на голф турнира „Мерцедес Трофи”.

Голфърите ще се състезават на 18 дупки на шампионското игрище, проектирано от професионалния играч Иън Узнам.  Играчите ще са разпределени в три дивизии, разделени спрямо хендикапа. Стартът на турнира е обявен в 9.00 на 23.06.2012 последователен старт от 1-ва и 10-та дупка.

В турнира ще вземат участие изпълнителния  директор на Балканстар Пламен Митев и директор маркетинг и комуникации Филип Китов, както и миналогодишните победители Сергей Стойков, Владимир Боянов и Теодор Тодоров, които нямат право да се състезават за голямата награда.На 24 юни 2012, отново в клуба в полите на Пирин, Балъков, заедно с шефовете на Балканстар за България Пламен Митев и Филип Китов и с тримата финалисти ще се изправят срещу детския национален отбор на България.

Гостите ще имат възможност да тестват автомобилите от гамата Мерцедес- Бенц през целия уикенд. Специално предложение за дамите- гости тест драйв или голф обучение за начинаещи.

Награждаването на победителите и обявяване на отбора, който ще представи България на световните финали ще бъде на 23-ти юни в 19:00ч. в Клубната сграда, Пирин Голф & Кънтри Клуб.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK