Красен Кралев инспектира новострояща се спортна площадка в Хвостяне

Снимки: ГЕРБ-Гърмен

Той бе гост на гърменското село по покана на кмета Сейхан Ахмедов

По покана на кмета на с. Хвостяне, Сейхан Ахмедов, и общинското ръководство на ПП ГЕРБ - Гърмен, вчера в селото пристигнаха министърът на младежта и спорта Красен Кралев, Андрей Новаков - евродепутат и областен координатор на ГЕРБ - Благоевград, и евродепутатът Асим Адемов.

Целта на посещението бе инспектиране на новостроящата се спортна площадка в двора на училището.

Гостите бяха посрещнати от директора и педагогическия колектив на ОУ "Димитър Талев", кметовете и общинските съветници от ПП ГЕРБ в община Гърмен.

Министър Кралев бе приятно изненадан от красивия площад, санираното училище и новия асфалт, който се полагаше в момента на пристигането му.

При инспектирането на площадката, която е почти готова, даде препоръка за полагане на най-хубавата изкуствена тревна настилка. На свободното пространство в двора на училището по негово предложение е най-добре да се изгради площадка за фитнес на открито, за което обеща финансиране от министерството на младежта и спорта.

След като разгледа и физкултурния салон, министърът изрази своето одобрение - помещението е чисто, топло, сградата е санирана, но не хареса състоянието на самия под на физкултурния салон. Препоръча на директора на училището да му изпратят количествено-стойностна сметка за изграждане на нова подова настилка от най-съвременен тип, за което ще бъдат отпуснати средства.

"Благодарим Ви, г-н Кралев! Благодарим ви, господа евродепутати! Благодарим на ПП ГЕРБ за грижите и разбирането към нас, което през последните години направи селото ни неузнаваемо, вече почти няма за какво да си мечтаят жителите на Хвостяне" - това бяха думите на изпращане от кмета на Хвостяне, Сейхан Ахмедов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK