Радио "АУРА" чества своя 25-и рожден ден този уикенд

Колаж: Infomreja.bg

Студентското радио на Американския университет в България, Радио АУРА, чества своя юбилеен 25-и рожден ден на 23. март. Радио "АУРА" е първото частно радио в България, а малко радиостанции в българския ефир говорят на своята аудитория четвърт век.

Радиото започва своето излъчване през 1992 година, а от 1993 излъчва самостоятелна програма. Въпреки че от 2012 година радиото не се излъчва в ефир, е достъпно онлайн за всеки от всяка точка на света: www.radio-aura.org

Радио "АУРА" предлага всекиму по нещо - от най-новите хитове до алтернативна музика от най-различни жанрове. Водят се предавания на английски, български, руски и албански език благодарение на разнообразието от националности в екипа от над 40 души.

Настоящи и завършили студенти на Американския университет в България, които през годините са били част от радиото, ще отпразнуват юбилея на радиото. През годините в ефира му са работили не малко от известните днес журналисти, бизнесмени и обществени личности.

На 23. март, петък, празничната програма започва още през деня с неформално парти в Американския университет в България. Следват коктейл в стил "Оскарите" и клубно парти.

На 24. март, събота, ще се проведе Ден на отворените врати в радио "АУРА".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk
loading...