Моторист и двама шофьори пострадаха при ПТП-та през почивните дни

Снимка: Infomreja.bg

Двадесетгодишна шофьорка от село Господинци е получила натъртване в областта на гърдите при пътен инцидент.

На 25.04. сутринта – в 8:00 часа, управлявайки лек автомобил „Фолксваген Поло“ с несъобразена скорост, тя  излиза вдясно от пътя между Господинци и Баничан, блъска се в електрически стълб, след което продължава движението си и се удря в крайпътно дърво.

С луксация на дясната ключица при ПТП е пострадал 65-годишен водач от Разлог.

На 27.04.2019г. около 11:00 часа той е управлявал лек автомобил „Фолксваген Голф“ по Предел, когато на ляв завой е блъснат от движещ се зад него автобус „Отокар Навиго“ с 39-годишен водач от Гоце Делчев, който не е спазвал необходимата дистанция.

На следващия ден в 02:15 часа от ФСМП - Гоце Делчев, е получен сигнал за нуждаещ се от  медицинска помощ 20-годишен мотоциклетист от с. Корница.

Предния ден около 18:00 часа, управлявайки мотоциклет „КТМ“, той  е загубил контрол над превозното средство, в резултат на което е паднал.

Инцидентът е станал в Корница.

Водачът е пострадал с контузия на гръден кош, ляво коляно и охлузни рани по тялото.

На 28.04. около 17:50 часа в с. Лозеница е станало ПТП, при което мотоциклет „Кавазаки“ с 33-годишен водач от Благоевград, движейки се с несъобразена  скорост навлиза в насрещното платно за движение и се блъска странично в лек автомобил „Мерцедес“.

При инцидента, с порезна рана на ляв крак е пострадал мотоциклетистът.

 

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK