Пореден автомобил изчезна в Благоевград, 500 лева задигнаха от незаключен бус

Снимка: Infomreja.bg, архив

Три кражби са регистрирани за последното денонощие в Благоевградска област.

Полицейски служители на Първо районно управление - Благоевград, работят по сигнал за откраднат лек автомобил "Фолксваген Пасат", паркиран в града.

По данни на собственика возилото е противозаконно отнето между 09:00 и 21:30 часа вчера. По случая е образувано досъдебно производство.

Портмоне с лични документи и сумата от 500 лева са задигнати от незаключен товарен автомобил "Форд Транзит" в Благоевград. Деянието е извършено към 10.00 часа вчера. По случая работи 01 РУ-Благоевград. Образувано е досъдебно производство.

Вчера в РУ-Сандански, е получено съобщение за кражба на мобилен телефон, станала на 30-и април. В хода на работата по случая е установено, че извършител на престъплението е 14-годишно момче от Сандански. Сезирана е прокуратурата.

След проведени издирвателни мероприятия на полицаи от Петрич е задържан 29-годишният Б. Д. от Сандански. В 21:00 часа на 29-и април той е откраднал телевизор за около 150 лева от помещение, намиращо се в парковата зона на Сандански. По случая е образувано досъдебно производство.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK