Представят спектакъла „Лъжата“ пред кюстендилска публика

Снимка: Личен архив

Комедията стартира тази вечер от 19 часа

Спектакълът „Лъжата“ ще бъде представен днес в общинския драматичен театър в Кюстендил. Началото на постановката е от 19 часа, като в ролите участват актьорите Асен Блатечки, Стефан Иванов, Койна Русева и Милена Маркова.

Алис е забелязала най-добрия приятел на мъжа си с друга жена и е изправена пред мъчителна дилема: трябва ли да каже на приятелката си какво е видяла или не?

Съпругът й Пол се опитва да я убеди, че е наложително да скрие истината и полага всички сили, за да докаже, че лъжата е истинско изкуство... Дали го прави, за да защити приятеля си?

Или самият той има тайни за криене?... Или може би самата Алис има своя тайна и се опитва да го принуди да признае собствените си лъжи, за да прикрие своите? Трудно е да се каже... Някои истини е най-добре да бъдат казани. Или може би не?

„Лъжата” е комедия за истината. За предимството да я прикриеш и за недостатъците от разкриването й.

Пиесата на френския драматург Флориан Зелер се превръща в световен театрален хит без да дава категоричен отговор на тези вечни въпроси.

Изиграна от блестящ актьорски състав на българска сцена,  брилянтната френска комедия се превръща в незабравимо театрално преживяване, което със сигурност не бихте искали да пропуснете.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK