Марк Жирардели с тотална подкрепа на кмета Кадев и развитието на Банско

Снимка: Община Банско

Кадев подчерта добрата работа на фирмата-концесионер

В деня преди откриването на зимния сезон в ски зона Банско, кметът Иван Кадев и председателят на ОбС Димитър Русков приеха Марк Жирардели - мажоритарен собственик на фирмата-концесионер на зоната.

„Поздравих господин Кадев с категоричния му избор за кмет на Банско. От разговора ни се убедих, че в управлението на общината ще има приемственост по отношение на приоритетите в спорта и туризма“, сподели Жирардели.

„С новия кмет мислим по еднакъв начин за стратегията за развитие на ски зоната. Надявам се да постигнем нови успехи като съакционери и да надградим постигнатото“.

От своя страна кметът Кадев подчерта добрата работа на фирмата-концесионер за развитието на Банско като световен център за спорт и туризъм. И добави: „С г-н Жирардели споделяме еднакво виждане за необходимостта от поддържане и развитие на спортната инфраструктура. Напълно съм убеден, че това е най-доброто

за общината, града и моите съграждани“.

Кадев подчерта, че туризмът е основният бранш на община Банско, който води след себе си развитие във всички сфери на икономиката и бизнеса: лека промишленост, хотелиерство и ресторантьорство, мебелно производство, инфраструктура, услуги.

От кметството, Жирардели се обърна към банскалии: „В мое лице Банско продължава да има своя убеден помощник и адвокат за запазване и развитие на имиджа на „зимната столица на Балканите“!"

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK