Манолова: Фалшива новина е, че сме се срещали с Корнелия Нинова

Снимка: Изправи се. БГ

В БСП избират лидер, но няма да позволя процесът да се свързва с мен или с „Изправи се.БГ“, категорична бе Манолова

В БСП има избор на лидер, но този процес няма да позволя да се свързва с мен и с Изправи се.БГ. Стоим достатъчно далеч от всяка една политическа сила. Откровена небивалица е твърдението на кафявия канал на правителството за проведена среща с лидера на БСП Корнелия Нинова.

Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова пред журналисти в Плевен, където се срещна днес следобяд с представители на малкия бизнес, автоинструктури и таксиметрови шофьори.

Борисов да отговори на скандала със земеделския си министър, къщата на пиара си и скандала с Алепу, където проектант на „подпорната стена“ е съпруг на министър на Борисов, вместо придворната медия на правителството да разпространява фалшиви новини за мен, категорична беше Манолова.

На въпрос дали ще съди сайта, разпространяващ фалшиви новини за нея, председателят на „Изправи се.БГ“ заяви, че ще съди сайта и Валери Симеонов относно твърденията им за финансирането на предизборната кампания на Манолова и внушенията за купуване на гласове.

Самият Борисов, който сам не смее да излезе срещу мен, използва целия си придворен антураж за скалъпени истории. С Борисов ще се видим в съда за лъжите му, през ноември. Той ще бъде осъден заедно с придворните му медии, категорична бе тя и напомни, че е завела делото още по време на изборите, а заседанието още не е насрочено.

 

КОМЕНТАРИ

професор чушкопеков.21:32 - 09.06.2020
г-жо манолкина...... ? споменаваш алепу ??? десетки пъти по малък проблем от този който хиляди пъти те уведомявам да провериш и да питаш алибабато подписа ли той ,,, р - е за концесия 629/ 12.07. 12 г. на ет. р. а.-а.а., ( фирма несъществуваща от дело 19.09.11г. окр. съд бл-д , прекратена 30.09.11г. ) за 35г. нанесла щети на природата за над два милиарда лв., страх те е от мечки а ти се иска да отидеш там в гората за минзухарчета, отиди и дано горския те хване там наведена оти си голям гявол, дойде в сатовча, запозна се със ситуацията, разбра кой стой зад гъза на агент ленко, треперят ти гащите от него а искаш да управляваш държавата, как да ти стане работата сладурано, понеже пр. чушкопеков е стар няма как да те разбере затова му обясни простичко, кой разгроми природата в сатовча и отнесе милиардите, кой, кой, кой. ако ти стиска да го наречеш зад теб съм , казвам ти да имаш моя глас. успех маймунко недна.
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK