Корнелия Нинова в Благоевград: Когато стана премиер, ще ви върна достойнството на българи

Снимки: БСП

„Благодаря ви, че излъчвате сила и енергия. На президентските избори показахме, че ГЕРБ не са непобедими и днес имаме един достоен държавен глава. Нека продължим промяната и на 26-и март“, бяха първите думи на лидера на БСП Корнелия Нинова пред препълнената зала на Драматичния театър в Благоевград.

Нинова бе посрещната в областния град като истински победител. Обсипаха я с цветя, усмивки и с пожелания за изборна победа. Надпреварваха се да й стиснат ръката и да я поздравят, а и тя не подмина никого.

„БСП не е същата. БСП се промени. Приключихме със задкулисието. Край на безпринципните коалиции“, подчерта пред своите в Благоевград лидерката на столетницата и допълни: „Ако някой каже: Сергей Станишев и Лютви Местан се целуваха на Орлов мост, ще отговоря: Да ви приличам на Сергей Станишев?“.

Тя припомни, че БСП вече е направила една радикална и болезнена промяна вътре в себе си. Ръководството въведе мандатност за депутатите, а председателят ще се избира от всеки член на партията.

„Така ще бъде и когато управляваме страната. Всеки български гражданин ще бъде важен за нас. Заради промяната в БСП и в президентската институция имаме претенцията да променим и държавата“, каза Нинова и поиска подкрепа от членовете и симпатизантите в залата, които й отвърнаха с горещи аплодисменти и възгласи „Победа“.

„Имам желязната воля да спра „паралелната държава“, която източва 10 млрд. лв., но се нуждая от вашата помощ. А когато стана министър-председател, ще ви върна достойнството на българи! Никога няма да ви предам!“, даде обещание пред благоевградските социалисти Корнелия Нинова.

Свои приветствия отправиха също водачът на листата на „БСП за България“ в 1 МИР – журналистът Тома Томов, и областният лидер на партията Николай Бошкилов, който е втори в пиринската листа. На сцената излезе и целият отбор от кандидати за народни представители, с който на 26 март БСП ще се бори за доверието и подкрепата на избирателите.

 След официалните слова последва музикална програма, а предизборната среща завърши с традиционното „Хоро на победата“ пред сградата на театъра.

 

КОМЕНТАРИ

кочан18:25 - 22.03.2017
Изпъната комсомолска първо посиняла,после почервеняла но ще пожелаеш след изборите.
Диоклециян18:20 - 22.03.2017
Г-жо Нинова в името на младежта заслужаваш да станеш премиер. Като гледам засмени тия насядали младежи, направо ми са къса сърцето.
Roki17:42 - 22.03.2017
Гербери,разни антикомунисти ,я си е*ете м***ата и не търсете под вола теле! Долу гирб,победа за БСП!
Ува нестум15:33 - 22.03.2017
ще станеш премиер когато върнеш откраднатото , когато върнеш сина си да работи като мен в България , ще станеш премиер когато когато се научиш да си скромен и почтен човек и на това научиш и своите алчни и нагли съпартийци , ще станеш премиер кото спреш да плащаш чрез червените общини данъците на мангалите за да гласуват за тебе , ще станеш премиер просто на ПУТКИН ДЕН!!!

FACEBOOK