Корнелия Нинова: Спирам цигарите от 1 януари

снимки: infomreja.bg

От 1 януари спирам цигарите, обяви тържествено на пресконференция пиринската депутатка  Корнелия Нинова. Нежната сила на БСП даде дума да се откаже от този порок с воля, без да разчита на лепенки и други помощни средства.

Народната представителка днес покани местните журналисти на традиционна предколедна среща и разчупи питка с късмети. Първото парче й донесе пожелание за здраве и късмет през новата година, каквито в изобилие пожела тя и на всички българи.

Нинова прогнозира, че 2012 година ще бъде още по-тежка в социално и икономическо отношение. Очаква се народното недоволство да ескалира в нови протести. Според нея Цветан Цветанов не може да се справи с нощните палежи на автомобили и обяви като нелепи обвиненията на Бойко Борисов, че народното недоволство е провокирано от политиците и репортерите.

"Преди време премиерът ме обвини, че аз съм организатор на протестите на тютюнопроизводителите. Преди два месеца ме обвиниха, че едва ли не аз карам тракторите на недоволните зърнопроизводители към столицата. На Борисов и Цветанов все някой им е виновен. Те искат всички да млъкнат, никой да не говори, за да правят каквото си искат", заяви Нинова.

Нинова каза, че има бум на молби за пенсиониране, а в бюджета няма предвидени пари за обезщетения, тъй като този процес не е бил предвиден от правителството. Според депутатката имало риск пред цели държавни структури. Тя даде пример с ДАНС, заради десетките молби за напускане от агенти на ведомството.

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

КОМЕНТАРИ

Мислител03:34 - 18.12.2011
Я тоже!Успех ва всички!
Крис02:46 - 17.12.2011
Аз също
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK