Нинова от Баня: Нашият разговор е за бъдещето, Борисов и Цветанов са на финал

Снимка: Infomreja.bg

Лидерът на БСП – Корнелия Нинова коментира министерските оставки и отношенията „Борисов –Цветанов“. Днес Нинова е в разложкото село Баня,където е провежда семинар на партията.

По отношение на кандидатурата на главния секретар Младен Маринов за министерския пост в МВР, Никова каза:

Ние не коментираме личните качества на някои кандидат. Казваме, че това няма да промени ситуацията. Смяната е печелена на време за управляващите и загуба на време за България. Трябва да се промени моделът, по който функционират всички министерства, а не личностите. Личностите изпълняват политика, зададена от управляващата партия. В политиката е разковничето.

Каква цена се плаща за да се купи времето?, беше запитана лидерката на Червените:

Агония! Това мисля, че ще продължи, ако не постигнем национално съгласие и енергия за качествена промяна. Не ни е целта властта да се смени и да продължи друга, не просто да сменим ГЕРБ за да управлява БСП. Ние искаме съгласие за начина на изпълнение на политиката. Искаме конституцията да започне да се спазва и изпълнява.

Вчера господин Цветанов Ви успокои, че няма разрив в отношенията между  него и Борисов, как бихте коментирали това?, попита репортер на ИНФОМРЕЖА:

Тяхна си работа! Нашият разговор е за бъдещето, те са на финал, ние искаме да гледаме напред. Нека да не коментираме на господин Цветанов интригантството!

Коментар направи и говорителят на партията Елена Йончева:

Смяната на лица не води до нова политика, но води до срива на България във всяка една сфера. Смяната на министри е опит да се избяга от отговорност, опит да се отложи гнева и недоволството на хората заради срива във всички сфери на държавата. Най-добър отговор дава самият министър в оставка Валентин Радев, който казва следното – „Това е някакво продължение на това, което сме правили“.

Бих искала да попитам продължение на какво – продължение на голяма престъпност в България, продължение на и битовата престъпност, продължение на липсата на разкриваемост на тази престъпност, корупцията и грабежа на България, която се констатира от всички международни европейски и американски институции. На това ли ще бъдем свидетели?

Самият факт, че за 10 г. пазарът на  чуждестранните инвестиции страната ни се е сринал – всичко това е заради непредвидимата политика в България.

Смяната на министри е опит да се отложи гневът на българина към цялата тази политика, категорична бе Йончева.

На семинара бяха още Драгомир Стоинев, Костадин Дурчов, Костадин Атанасов.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK