Корнелия Нинова: Борисов разбра, че хората ще го пометат

снимка: infomreja.bg, архив

Депутатът от "Коалиция за България" Корнелия Нинова също излезе с официална позиция по повод оставката на премиера Бойко Борисов.

Борисов разбра, че без оставка хората ще го пометат. Подаде я заради собственото си спасение и спасението на ГЕРБ. Той докара България до ръба на граждански конфликт. Изходът от това е предсрочни избори. Доверието в този парламент е изчерпано. БСП заявява, че няма да участва в съставяне на кабинет в рамките на това Народно събрание. Президентът да назначи служебен кабинет. Ние предлагаме този кабинет да се занимава спешно с 3 теми:

  1. Спешни мерки за решаване на проблемите, поставени от протестиращите.
  2. Цялата истина за състоянието на държавата днес - състоянието на хазната, резерва, икономиката, доходите;
  3. Гарантиране и организиране на честни и прозрачни избори.

Позицията е публикувана без редакторска намеса.

 

КОМЕНТАРИ

комуняга06:23 - 21.02.2013
комунягата нинова се смее на другия комунистически бандит и мафиоз буда,ах нинова, нинова, съжалявам само за едно, че те изтървахме 89г. когато беше по млада и по ставаше, въпреки че и сега не си за испускане.
до Неотрален03:46 - 21.02.2013
От хора, които пишат НеУтрален с О, за кой друг искате да гласуват, освен за БСП. Бегай се скрий, с Нинова се скрийте някъде и хич не се показвайте.
Неотрален20:31 - 20.02.2013
Като гледам БСП е единствената политическа сила, която има интелектуалния потенциял да спаси България. Гласувах за ГЕРБ преди, но съм много разочарован от икономическата им и социална политика. Повалиха се и това е факт. Ако в листата им има повече млади хора като Нинова ще привлекат доста разочаровани като мен.
БT18:13 - 20.02.2013
А теб,барабар с цялата ви престъпна партия,трябваше да ви пометем преди 23 години. Още не е късно да си получиш заслуженото за кражбите в Соф.имоти и Булгартабак.

FACEBOOK