Корман Исмаилов: Бият наши хора от страх и безсилие

снимки: infomreja.bg

„На кметските избори ДПС имаше с над 20 % отлив на гласове, а сега ще има над 50 на сто. Затова този натиск срещу нас и нашите поддръжници е толкова силен, затова бият наши симпатизанти“. Това заяви лидерът на Народна партия „Свобода и достойнство“ Корман Исмаилов по време на предизборната си обиколка в Пиринския край.

Той си послужи с народната мъдрост, че „змията хапе най-много, когато усеща, че умира“.  

„Във въздуха се усеща, че идва нещо ново, че ще има промяна. Ние ще бъдем най-голямата изненада на тези избори. А ако има още един вот наесен, можем дори да удвоим резултата си“, каза Исмаилов на среща с избиратели в Белица и допълни, че заслуга за това има и оказаната подкрепа от Турция в лицето на премиера Реджеп Ердоган.  

Той осъди остро вчерашния побой над Ибрахим Долин от село Корница, който бе нападнат и бит от лидера на ДПС в Гоце Делчев, докато лепял плакати с лика на Касим Дал и Корман Исмаилов.

„Това са хора, които се смятат за безнаказани, използват методите на комунистите, които мачкаха, биеха и можеха да пращат в затвора всеки, който си позволи да направи нещо различно, да избере друг път. От друга страна това е израз на страха и безсилието, защото с убеждение, диалог и демократични средства тези хора виждат, че не могат да спечелят доверието на хората“, подчерта Исмаилов.

Той изрази надежда във вече свободната и демократична България правораздавателните органи да си свършат работата и най-строго да накажат тези самозабравили се партийни активисти на ДПС.

„На тези избори без съмнение ще минем 4-процентната бариера и ще сме партията, която след своето създаване е показала най-голям ръст и най-бързо развитие. Направихме коалиция с НДСВ, защото имаме близки цели и ценности и не се делим на етнорелигиозен принцип, а търсим обединяване на хората. В последните дни хората отхвърлят страха и идват на нашите митинги, което означава, че вървим в правилната посока“, увери Корман Исмаилов.

Според него целта на ДПС е хората в смесените райони да са по-бедни, по-неграмотни, по-неинформирани, зависими и лесно контролируеми, за да гласуват под строй винаги за едни и същи хора.

„След като повече от 20 години са получавали безрезервно подкрепата на мюсюлманите в нашата страна, хората от ДПС си повярваха, че така ще бъде цял живот. Но бастионите на ДПС си отиват и идваме ние, като една много сериозна алтернатива и ще им развалим тайните сметки. ДПС скъсаха връзката си с хората и вече нямат лице да излязатпред тях. Нашата цел е да дадем път на новите, младите и морално чистите лица“, заяви още Корман Исмаилов.

При обиколката си в региона Исмаилов бе придружен водачката на пиринската листа Гюлзара Качанова от Сатовча и кандидат-депутатите Исмаил Цикалов от Якоруда и Айше Шериф от Белица.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

СОНЯ СТЕФАНОВА КАЛУШКОВА20:28 - 04.08.2013
че какво очакваш от дпс те са страхливци а най големия е МЕСТАН
Иса Хаджиали -бирата12:15 - 11.05.2013
По-голям разбойник от Сайди Чолак няма.Мястото му е в затвора,а не на политическата сцена.След изборите очаквайте много интересни факти за него,подкрепени с документи и снимков материал.Долу ДПС,Сайди Чолак в затвора.
xxx01:51 - 11.05.2013
Това ли е толерантно отношение към гостите и Корман Исмаилов,който е дошъл да поздрави своите избиратели,не се ли срамувате от постъпките си ДПС,или вие всъщност срам нямате,само можете да доносничите,сами си вкарахте автогол днес,но нали сте си простички не го осъзнавате.Чакам 12 май с нетърпение
12400:11 - 11.05.2013
Дадоха им 1 мил.лева да раздадат на хората поне по 100 лева теим дадоха по 20 идругитеси ги делнаха . Измами такива цял живот нилъжат икрадат

FACEBOOK