32 машини за криптовалута докараха полицаите в РУ-Гоце Делчев

Снимка: Infomreja.bg

Буквално преди минути с превоз на бизнесмена Главчев в полицията в Гоце Делчев пристигнаха намерените в местността Мосомишки ливади машини за криптовалута.

Те бяха откраднати миналата нощ от наетото от строителния бос Георги Шапков складово помещение от двамата съдружници Иван Милин от Разлог и Крум Кондев от Гоце Делчев.

В РУ-Гоце Делчев, бяха разтоварени и прибрани на съхранение като веществено доказателство 32 машини вместо обявените официално 42. Двамата собственици пък твърдят, че броят на откраднатите машини е 46.

Днес около обяд, криминалисти са открили откраднатите машини за криптовалута, скрити в изоставена вила в местността Мосомишки ливади в близост до вилата на станалия скандално известен собственик на автокъща в Гоце Делчев Илко Ламбрев, който е от Мосомище и в последните месеци автокъщата му стана обект на посегателства и умишлено подпалени коли.  Преди време Илко Ламбрев също се оплака в РУ - Гоце Делчев, за отраднатите негови машини за криптовалута.

В резултат на назначените издирвателни мероприятия, веднага след подадения сигнал за кражбата на машините около 5 часа сутринта вчера,  полицейските екипи, както писа ИНФОМРЕЖА, попаднаха на изоставен микробус „Фиат Дукато“ в местността Мосомишки ливади на черния път между селата Мосомище и Тешево.

Първоначалната версия, че именно със същия микробус са извозени откраднатите машини, се потвърди и полицейското разследване доведе по-късно и до откриването на откраднатите машини.

Криминалистите вече имат заподозрени в кражбата лица, тъй като те са били заснети от монтираното в помещението видеонаблюдение. Въпреки че двамата крадци са били маскирани, те са разпознати и се издирват.  

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: bTV

КОМЕНТАРИ

Dambik15:18 - 30.05.2018
Krume ot kyde sa ti mashinkite kato nqmash puknat lev ?
До Лили12:09 - 29.05.2018
Курвенце щот никой не ви обърна внимание за интервюта заради туй ли копате толкова та чак сами си коментирате сега :)))))))
Хихи12:05 - 29.05.2018
Илко що е с маска никой не го позна за малко да го обърка със Стораро
аха11:57 - 29.05.2018
Кондьо си прави реклама откраднал си е машинките и си ги е намерил .

FACEBOOK