Откриха откраднатите в Гоце Делчев машини за криптовалута

Откраднатите в Гоце Делчевв машини за криптовалута са открити в местността Мосомишки ливади, снимка: Infomreja.bg, архив

В местността Мосомишки ливади край гоцеделчевското село Мосомище са открити откраднатите 42 машини за криптовалута в Гоце Делчев, съобщи bTV.

Крадците са ги скрили високо в местността край Мосомище, където освен вили има и черен път, който води до пограничното село Тешево.

При издирвателната акция на въпросния земен път полицейските екипи са попаднали на изоставен микробус “Фиат Дукато“.

Първоначалните съмнения, че именно с намереното превозно средство са извозени откраднатите 42 машини са се потвърдили, тъй като по-късно днес при огледите и претърсванията на местността те са били намерени в близост до изоставеното возило.

По-рано днес според официалната информация от МВР ИНФОМРЕЖА съобщи, че маскирани през почивните дни са проникнали в помещение в Гоце Делчев и са откраднали от него 42 машини за "копаене" на криптовалута на стойност около 200 000 евро. Впоследствие се оказа, че въпросното помещение се намира в автокъща срещу КАТ-Гоце Делчев.

На местопрестъплението е имало монтирано видеонаблюдение, на което се виждат двамата маскирани мъже, извършили кражбата.

В момента полицейски екипи работят по случая в местността Мосомишки ливади, където са открити откраднатите машини. Идирването на крадците също е в ход и се очаква до броени часове те да бъдат заловени.

 

Местността Мосомишки ливади, снимка: Infomreja.bg, архив
Сградата, откъдето са откраднати машините за криптовалута, снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Djoni15:16 - 30.05.2018
Крум Кондев си направи ПР реклама той си ги е откраднал и толко бързо намерил. Пълен измамник !!!
Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK