Концерт-спектакъл на Музикалния театър в Сандански

Снимки: Община Сандански

Събитието ще се проведе на 21 септември в Летния театър

Националният музикален театър ще представи за първи път в Сандански бляскавият концерт–спектакъл „Музикална феерия ” – една феерия от кан кан, огнен чардаш, страстно сиртаки и витален виенски валс.

Не пропускайте това празнично преживяване на 21-ви септември от 20:00 часа в Летния театър на Сандански. Насладете се на любими оперетни произведения, хитове от мюзикъли и популярни мелодии от цял свят.

Жителите и гостите на Сандански ще се насладят на подбрана селекция от любими оперетни произведения, хитове от мюзикъли и популярни мелодии от цял свят. Звездите на Националния музикален театър ще ви поднесат истинска музикална феерия от най-любимите произведения на Калман, Лехар, Щраус, Щолц, Птичкин, Щостакович, Джери Бок, Луис Мариано, Дендрино, Микис Теодоракис и Фредерик Лоу.

Концерт-спектакълът „Музикална феерия” – празничен блясък от музика, танци, пищни костюми и прекрасна сценография. Солистите, заедно с хора, балета и оркестъра ще ви оставят без дъх от това незабравимо музикално преживяване в ритъма на виенския валс, унгарския чардаш, руския казачок, огнените испански ритми, ориенталската екзотика и завладяващото гръцко сиртаки.

В концерта участват водещите солисти на театъра – Марияна Арсенова, Добрина Икономова, Еделина Кънева, Олга Михайлова, Катерина Тупарова, Александър Мутафчийски, Денко Проданов, Христо Сарафов и други. Солистите, заедно с хора, балета и оркестъра ще ви оставят без дъх от това незабравимо музикално преживяване в ритъма на виенския валс, унгарския чардаш, руския казачок, огнените испански ритми, ориенталската екзотика и завладяващото гръцко сиртаки. Сценарист и режисьор на концерта-спектакъл е Александър Мутафчийски, диригент – Юли Дамянов, хореографията е дело на Татяна Янева. Сценограф е Иван Савов, а пищните костюми са дело на художника Цветанка Петкова-Стойнова. Хормайстор е Людмил Горчев.

Билетите се продават в Туристическия информационен център в Сандански.

За групи над 20 човека – отстъпка от цената с 5 лв. на билет.

За ученици – цена 10 лв.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK