Комисия инспектира фирмата за зимна поддръжка на пътищата в Дупница

Снимка: Infomreja.bg, архив

Комисия от Община Дупница ще направи проверка на техниката на фирмата, сключила договор за поддържане на общинската пътна мрежа в зимния период. На процедурата по избор на изпълнител се яви само една фирма - дупнишката "Меридиан".

Съставът на комисията пък ще бъде определен другата седмица със заповед на кмета на Община Дупница инж.Методи Чимев.

"Ще проведа в следващите дни среща с ръководството на фирмата, защото не искам да се повтори ситуацията от миналата зима. Освен служителите, имащи отношение по темата, искам и аз подробно да се запозная с плана на действие в зимните условия, както и да обсъдим евентуални допълнителни мерки при екстремни ситуации, свързани с предстоящите снеговалежи. Санкциите за неизпълнение са си санкции, но те не решават проблема, ако допуснем подобна като миналогодишната ситуация", коментира инж.Чимев.

Той издаде заповед за предприемане на превантивни мерки с цел осигуряване на нормално функциониране на техническата инфраструктура, снабдяването, обслужването и услугите на територията на общината и намаляване последствията за населението при усложнена зимна обстановка през зимен сезон 2015 година – 2016 година.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK