Комедията "Мафия и нежни чувства" от Люк Шомар на благоевградска сцена

снимки: ИК "Арте вивере"

Комедията "Мафия и нежни чувства" от Люк Шомар ще гостува на благоевградска сцена. Спектакълът ще се играе на 28 февруари в зала "Яворов".

Адвокат на Кръстника на Мафията има страстна връзка с много по-младата му дъщеря. Адвокатът знае всичко, както за нрава и характера, така и за престъпната дейност на боса, за това и се бои последният да не научи за любовната им връзка. Да признае на най-добрия си прятел, че е любовник на красивата му дъщеря се оказва много опасно начинание което адвокатът все отлага да изпълни, докато...

Останалото благоевградската публика ще научи от спектакъла, в който блестящо се изявяват звездите на родното кино и театър: Краси Ранков (познат на зрителите от ролята на Ставрев в "Стъклен дом"), звездата на Народния театър Добрин Досев, младата и сексапилна Илияна Лазарова и Тодор Танчев.

Най-смешната комедия на 2014 г. - култовият спектакъл "Мафия и нежни чувства" от Люк Шомар, може да се гледа само на 28 февруари, петък, от 19 часа на сцената на зала "Яворов".

Билети на касата във фоаето на залата, работно време от 10 до 19 часа. Ученици, студенти и пенсионери ползват намаление. Телефон за информация: 0896 12 31 66. 

 

снимки: ИК "Арте вивере"
снимки: ИК "Арте вивере"
снимки: ИК "Арте вивере"

КОМЕНТАРИ

Благоевград21:34 - 28.02.2014
Абсолютно непрофесионално отношение! Минути преди 19 ч. вратите бяха заключени и нямаше кой да обясни защо е така. Отговор имаше на хвърчащ лист, а именно, че един от актьорите имал ангажимент в киното! Освен това цял ден никой не отговаряше на телефона за информация и резервации! Някой и да иска да иде на театър винаги има какво и кой да му убие желанието! Излагате се!!!
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK