Лишаване от свобода и пробация за двама кюстендилци, откраднали чугунени капаци от ОП „Чистота“

Снимка: Infomreja.bg

Престъплението е извършено на 07.03.2018 година

Районен съд – Кюстендил, под председателството на съдия Светослав Петров одобри споразумения и наложи наказания на двама кюстендилци, които се признаха за виновни в съучастие за кражба на чугунени капаци за канализационни шахти от гараж на ОП „Чистота“ в Кюстендил.

47-годишният Емил Н. ще изтърпи наказание от 2 години лишаване от свобода, при първоначален режим „строг“, за кражба в условията на опасен рецидив, а 48-годишния Димитър С. е с наказание „пробация“ за срок от 2 години. Откраднатите вещи са върнати на собственика / Община Кюстендил /.

Престъплението е извършено на 07.03.2018 година.  Емил Н. и Димитър С. се признаха за виновни в това, че като съизвършители са откраднали, от гаража на ОП „Чистота“, на ул. „София“, чугунени капаци и обръч, на обща стойност от 690 лв., чрез повреждане на здраво направена преграда- изкривяване на метално платно на оградата на обекта.

Одобреното споразумение, подписано от прокуратурата и защитниците на подсъдимите, има последиците на влязла в законна сила присъда.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK