Колизии в РЗС - Атанас Семов бяга!

снимка: infomreja.bg, архив
Кандидатът на РЗС за президент Атанас Семов избра социалната мрежа "Фейсбук", за да обяви, че подава оставка като зам.-председател на партията, пише БЛИЦ.

"Скъпи приятели или несъгласни, моята позиция не се е променяла нито за миг - аз не мога да подкрепя нито ГЕРБ, нито БСП с ДПС! Твърдя, че РЗС не се е отметнала от позициите си, не е "клекнала пред Борисов" и никога няма да го направи! Смятам ниския резултат на изборите за лична слабост и още в неделя вечерта подадох оставка като заместник-председател на партията. Не получих подкрепа, получих хули - и преди, и след вода. Но продължавам категорично да подкрепям каузата за Нова конституция! На всички огорчени поднасям извиненията си, макар да не съм направил нищо нередно, на всички приятели - сърдечно благодаря! Влязох в битката с вдигната глава, излизам с наведена глава, но с чисти ръце..", пише на личната си страничка неуспелият кандидат за президент.

От партията са изненадани от решението на Семов. Лидерът на РЗС Яне Янев научи от журналисти, без да е бил предупреждаван от колегата си. "Управителният съвет не би подкрепил неговата оставка", категоричен е Янев. /БЛИЦ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK