Колективът на общинската болница в Дупница в подкрепа на Мария Иванова

Снимка: Infomreja.bg

Кметът Методи Чимев застана твърдо зад прокуристката на здравното заведение, след разследване на Нова тв

Заставам твърдо зад работата на Мария Иванова за направеното и продължаващо да прави за общинската болница в Дупница. Нямам какво повече да коментирам, това заяви кметът на Община Дупница инж. Методи Чимев във връзка с изявлението на прокуристката на болницата, че е готова да подаде оставка, след излъчения репортаж по Нова телевизия вчера за столичната клиника "Св.Ана". В него се твърдеше, че шефовете на столичната Окръжна болница „Света Анна” са усвоили четвърт милион лева с фиктивен проект и фиктивна дейност, като част от това ръководство е именно прокуристът на общинската болница.

Преди минути при кмета бе внесена декларация от колектива в здравното заведение, с което изразяват пълната си подкрепа към Иванова. "В името на стабилността на МБАЛ "Свети Иван Рилски" ЕООД, която е в резултат от работата и дейността на прокуриста Мария Иванова Жайгарова от последните две години, изразяваме нашата подкрепа към нейната работа.

За този период, болницата от тежко финансово състояние, достигна до стабилност и устойчиво развитие във всички свои дейности. Болницата беше окомплектована с необходимата апаратура и необходимите специалисти, което повиши качеството на лечебно-диагностичния процес и даде възможност на населението на община Дупница да получава качествена медицинска услуга.

Колективът на лечебното заведение вярва в нейната почтеност и коректност", се казва в декларацията на повече от 50 подписали се от болничния колектив.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK