Колективът на НПГ „Димитър Талев“ със заключителна среща по програма „ Еразъм +“ в Пампорово

Снимки: НПГ "Димитър Талев"

НПГ „Димитър Талев" отчете проект "Усвояване на практически умения в конкурентна среда за реализация на пазара на труда“ на програма „Еразъм+“ в красивия курорт Пампорово.

Събитието се състоя от 21-ви до 23-ти април, като гости на срещата бяха директори и преподаватели от основни и средни училища в Гоце Делчев и региона, Банско, Разлог, Петрич, Сандански и Благоевград.

Специален гост на събитието бе и председателят на Обществения съвет на НПГ "Димитър Талев" Галена Велева.

В красивата спокойна и творческа обстановка на хотел „Стрийм ризорт“ се състоя и  официалното приключване и отчет на проекта, като на форума бяха представени дейностите по всичките четири мобилности, по време на които ученици практикуваха изучаваните специалности – „Компютърна техника и технологии“ и „Промишлена електроника“ - в немски фирми в град Йена, Германия.

Гостите останаха силно впечатлени от проекта и от отличното представяне на учениците на НПГ по време на стажа в Германия, а чрез изпълнението на проекта колективът на НПГ "Димитър Талев“ затвърди своята сигурност и креативност, че провеждането на международни мобилности по проект „Еразъм+“ и осигуряването на производствена практика на учениците в страни с развита икономика ще стане традиция за гимназията.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK