Мъдреците Знам и Мога пожелаха наслука на всички в Трето ОУ – Гоце Делчев

Снимки: Трето ОУ

Началото на учебната година беше отбелязано с богата програма

Първият учебен ден в Трето ОУ отново се превърна в истински празник! Отбелязаха го с песни, стихове, много веселие и прегръдки. След като бе издигнат националният флаг и бе изслушан химнът на Република България, присъстващите се запознаха с мъдреците Знам и Мога, които пожелаха наслука на всички.

Тази година първокласниците тук са 56 ученици.

„Чувствам се добре. Очаквам в училище да е хубаво“, сподели седемгодишната Вики Факова, която за първи път влиза в класната стая.

„Най-вълнуващият ден за нашите ученици! Сигурни сме, че ще се справим. Предизвикателствата са големи, но сме готови да ги посрещнем.“ – заявиха класните ръководители на първокласниците г-жа Емилия Москова и г-жа Мария Керина.

Кулминация на празничния ден бе словото на директора на училището. С гордост и уважение към труда на ученици, преподаватели и родители, г-жа Мариана Халачева отправи своето послание към всички:

 „Скъпи ученици, родители, колеги и приятели на Трето ОУ,

Нека всички заедно чрез толерантност и взаимна подкрепа да продължим да правим нашето бъдеще по-добро, защото успяваме тогава, когато сме заедно. Всяко ново начало носи в себе си обещанието, че хубавото предстои. Нова учебна година, нови вдъхновения и още по-големи успехи!

Нека посрещнем предизвикателствата на новата учебна 2019/2020 година смело и решително!

Желая на всички ученици здраве, мотивация за постижения и борбеност, а резултатите няма да закъснеят.

Пожелавам ползотворна, безпроблемна и пълноценна учебна година!“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK