Коледните светлини грейнаха в Белица, Сандански, Кресна и Симитли

Снимки: Община Белица

В градовете нямаше празнични програми

Без фойерверки, но с много вяра и надежда грейна коледната елха в Белица.

"През последните години, запалването на коледната елха ставаше с пищна заря и посрещането на Дядо Коледа. Но здравето и човешкия живот са по-важни", коментира кметът на Белица Радослав Ревански, който лично направи снимките на сияйната коледна премяна в малкото градче.

"Вълшебството на предстоящите коледно-новогодишни празници ни завладяват и трябва да бъдем мъдри в празничните епидемични дни. Нека коледният дух изпълни душите ни с вяра, доброта и надежда, че догодина ще бъдем отново заедно, здрави и щастливи в празничните дни. Пожелавам на хората от общината да се пазят в тези трудни времена.

Празници отново ще има. Бъдете здрави, мили хора! Весели коледни и новогодишни празници!"

 Коледните светлини бяха запалени още в Сандански и в Кресна.

Без празнична програма, без заря и с видео на живо запалиха светлините на коледната елха в Симитли.

Със светлинно 3D шоу върху сградата на НЧ „Св. Климент Охридски – 1922“ – град Симитли, Община Симитли пожела весели празници на всички граждани. Добрият белобрад старец – Дядо Коледа и неговата прекрасна Снежанка онлайн поздравиха малки и големи, след което заедно с кмета на община Симитли Апостол Апостолов, зам.-кметовете Евгения Георгиева и Юлиан Мишев, председателя на Общински Съвет Симитли Владимир Христов, служители на общинска администрация Симитли, граждани и деца реално и виртуално запалиха символично светлините на коледната елха.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax