Коледната елха в Благоевград огрява на 5-и декември

Снимка: Община Благоевград

"Коледа е! Дарявай светлина!" е мотото на тазгодишната коледна програма

Кметът на Oбщина Благоевград, инж. Румен Томов, ще запали символично хилядите празнични светлини на елхата в центъра на града.

Началото на коледно-новогодишните изненади в Благоевград ще бъде поставено на 5 декември от 18.30 часа на площад „Георги Измирлиев“.

Жителите и гостите на областния център на Пиринско ще станат част от богата празнична програма и много изненади, които е подготвила Община Благоевград.

На сцената ще излязат талантливите деца от Благоевград, за да поставят началото на пъстри и весели празнични дни. Мотото, с което тази година Община Благоевград призовава жители и гости на града към сплотеност и добрина, е "Коледа е! Дарявай светлина!".

В рамките на коледния фестивал в Благоевград, който ще започне със запалването на светлините на града на 5 декември, ще се проведе благотворителна кампания "Добрият дарява надежда“.

Тази година се обединяваме в помощ на 11-годишния Деян Апостолов, който има нужда от нашата подкрепа. Целта е да се привлекат към каузата, както децата на Благоевград, така и техните родители, гражданите и гостите на града, да подадат ръка на семейството на Деян, нуждаещо се от подкрепата ни.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK