Палят светлините на коледната елха в Сапарева баня. Дядо Коледа и Снежанка с изненади за най-малките

Снимка: Община Сапарева баня

Утре вечер /четвъртък/ от 17:30 ч. ще бъдат запалени тържествено светлините на коледната елха в Сапарева баня. За втора поредна година красивото коледно дръвче ще грейне отново в района на амфитеатър „Гейзера” в курортния град.

За да поздравят своите най-малки приятели от общината, специално за тържеството ще пристигнат Дядо Коледа и Снежанка, придружени от своите помощници елфите. Всяко едно дете ще може да каже своя желан подарък на Дядо Коледа и да се снима с Белобрадия старец. Той от своя страна е подготвил изненади за всички деца.

С коледни песни в програмата ще се включат ученици от 5-и, 6-и и 7-и клас от СУ „Христо Ботев”, с ръководител Надя Джоргова.

И за тези коледно-новогодишни празници Община Сапарева баня организира благотворителна кампания за деца сираци и деца със специални нужди. Събраните средстава от снимките и другите коледни мероприятия ще отидат за тази благотворителна кауза. В миналогодишната кампания, с помощта на всички дарители, 35 деца от цялата община получиха своя коледен подарък и усмивка.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK