Жена загина при ПТП в Казанлъшко, друга е с опасност за живота

Снимка: Infomreja.bg, архив

Два инцидента са станали през изминалите почивни дни

На 23.10. около 07:57 ч., по пътя в посока от гр. Карлово към гр. Казанлък, се е движил мерцедес, управляван от 31-годишен мъж.

Поради неспазване на дистанция, мерцедесът застигнал и блъснал отзад изчакващ пред него с включен ляв пътепоказател лек втомобил "Ровър", управляван от 42-годишна жена. 

В резултат на удара ровърът излязъл от пътното платно и се блъснал в крайпътна канавка. При удара 39-годишна пътничка на предна дясна седалка в същия автомобил е починала на място, а водачката му е откарана във ФСМП - Казанлък с натъртване в областта на носа, без опасност за живота. 

Водачите са тествани за употреба на алкохол с техническо средство, като пробите са отрицателни. В РУ - Казанлък е образувано досъдебно производство по чл.343, ал.1 от НК.

Два дни по-късно около 08:05 ч., на пътя от гр. Стара Загора към с. Християново, се е движил лек автомобил "Пежо", управляван от 21-годишна жена. Същата изгубила контрол над автомобила, който излязъл от пътното платно и се ударил в дърво. 

В резултат на удара жената е получила контузия на главата, контузия на гръдния кош, фрактура на таза, фрактура на лявото бедро и фрактура на челюстта. Настанена е за лечение в УМБАЛ - Стара Загора с опасност за живота.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK