Коалиция "Кюстендил" е под номер 15. ГЕРБ - Трекляно ще се състезава под номер 4 в предстоящия местен вот

Снимки: Пресцентър ГЕРБ

Общинската избирателна комисия в Кюстендил разпредели чрез жребий номерата в интегралната бюлетина на партиите, коалициите, местните коалиции и независимите кандидати, които ще се явят в предстоящия местен вот на 25 октомври 2015 г.

Председателят на ОИК - Кюстендил Васил Иванов водеше жребия, а самите номера бяха теглени от членовете на комисията.

Номерът, който се падна на Коалиция "Кюстендил", е 15. С този номер, като водач на листата, ще се яви досегашният кмет на община Кюстендил Петър Паунов.

Организационният секретар и член на НИС на Жени ГЕРБ Михаела Крумова е втора в листата. Красимир Петров е четвърти, а Спиридон Лещански е шести - двамата са членове на общинското ръководство на ГЕРБ - Кюстендил.

Областният координатор на Младежи ГЕРБ, Мая Станойкова, е осма. В десетката на листата на Коалиция "Кюстендил" намира място и Димитринка Христова от ГЕРБ.

В най-малката община в България - Трекляно, стана ясно, че ПП ГЕРБ ще се яви на предстоящите избори под номер 4. Водач ще бъде кандидатът за кмет Ани Симеонова, следващите двама в листата са от гражданската квота - Здравко Евтимов и Надка Стоичкова. Председателят на ГЕРБ за община Трекляно, Таня Иванова, е четвърта.

Следващи в листата от 11 кандидат-общински съветници са: Захари Захариев, Иван Николов, Фидан Цветков, Славейко Иванчев, Маргарита Стоилова, Василка Захариева и Виден Йорданов.

 

Ани Симеонова

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK