Коалиция „ЕКИП“ с най-силно дамско присъствие в съветническата листа

снимки: infomreja.bg

Коалиция „ЕКИП“ залага на силно дамско присъствие в листата за съветници. „Жените в Благоевград са двигателят на града и трябва да участват активно в следващото управление на Общината“. Това заяви на организирано от ЕКИП дамско парти в благоевградския Пиано бар издигнатият от коалицията кандидат-кмет Владимир Елезов.

„Неслучайно отреждаме 1/3 от местата в листата за представителки на нежния пол, с което не може да се похвали нито една друга партия в града“, посочи Елезов пред повече от 150 дами, дошли на партито. Кандидат-кметът издаде в аванс имената на кандидат-съветнички от листата, която ще бъде представена официално на 6 септември. Сред тях са съпругата на гръцкия бизнесмен Йоанис Козас - Стефка Терзийска, главният счетоводител на онкоболницата в Благоевград Нина Марчева, шефът на местния клон на застрахователна компания „Уника“ Ани Станинска и регионалният директор на Агенцията по вписванията Красимира Тагарева, която е и областен координатор на НДСВ.  

Освен кандидата за кмет Владимир Елезов, мъжката част от „ЕКИП“, която обгрижваше многото дами на партито, представляваха бизнесменът Рашко Динков, който ще бъде на челните места в листата, и коалиционните партньори, също с място в листата за съветници, Румен Калайджиев от „Европейският избор на Благоевград“, д-р Ангел Каркелев от НДСВ и Красимир Стефанов от ЛИДЕР.

„Стремим се към пълна победа – не само към кметското място, но и към мнозинство в следващия Общински съвет. Точките в нашата пограма не са пожелателни, а реално изпълними и финансово гарантирани“, каза още Елезов.

„Владимир Елезов бе човекът, заради когото останах в благоевградския парламент. Чувствах се крайно безполезен заради неефективната работа на Общинския съвет и конфронтациите сред съветниците и с охота приех предложението на Елезов да работим съвместно, което е факт вече година и половина“, заяви пред дамската аудитория Румен Калайджиев. Той изрази увереност, че Владимир Елезов заслужава и може да управлява града по-успешно и от сегашния кмет Костадин Паскалев.

Владимир Елезов пръв даде заявка за участие в местните избори в Благоевград. Кандидатурата му бе издигната и обявена в край на март. Досега той е подкрепен от четири политически партии и едно сдружение. Зад Елезов застанаха и 11 кметове на благоевградски села.

 

КОМЕНТАРИ

Гражданин09:07 - 25.09.2011
Владе ,Владе Всичко хубаво , ама се чудя кой ти дърпа конците . Или ако те изберат ще замиташ след Коце. Аз мисля ,че трябва още хляб да поизядеш , да поживееш сред хората , да поработиш за черният хляб и тогава братче в управлението. Попитай дядо ти едно време как се въртеше номенклатурата . И това и беше доброто на онази система . Въртене по етажите на властта и контрол на работата. Сега братче - "Гергьов ден" не ме устройва , айде с БСП , БСП не ме устройва айде на ЕКИП. Ама защо не те устройва , да ли имаш опит и качества или като видиш "дебелия " сменяш боята това въпросът .
!!!!!!!!!!!15:43 - 19.09.2011
Glupavi komentari ot glupavi hora,samo krasotata e vajna.....bravo be
..............19:43 - 06.09.2011
Ne zavijdaiteee,mnogo sa si dobre damite.Samo zlobar moje da pi6e takiva raboti....
ценител18:52 - 04.09.2011
Няма лошо да има дами в листите, ама тия тикви дето са снимани хем грозни, хем прости, абе благоевградчанки са готини мацки, те къде са! Аман от връзкарки и грозотии!

FACEBOOK