Коалиция „ЕКИП“ освети новия си офис и си пожела бюлетина № 43 да триумфира още на първи тур

Новият офис на Коалиция "ЕКИП", на снимката долу: Рашко Динков - втори в листата, и кандидат-кметът и водач на листата Владимир Елезов, снимки: infomreja.bg

В навечерието на предизборната кампания за местния вот Коалиция „ЕКИП“ освети новия си офис. Водосвет за здраве, благополучие и успешно представяне на изборите отслужи благоевградският свещеник отец Кирил.

Повече от 150 членове на Гражданско сдружение „ЕКИП“, пълният състав на листата за общински съветници, приятели и гости дойдоха за освещаването на новия щаб на коалицията.

„Бюлетина № 43 да триумфира още на първи тур“, си пожела след официалната церемония кандидатът за кмет на Благоевград от Коалиция „ЕКИП“ Владимир Елезов, след което даде тон на веселата част и прикани всички да се отправят към шведската маса.  

Тази вечер от 18.30 ч. на площад „Георги Измирлиев“ Коалиция „ЕКИП“ стартира официално предизборната си кампания с концерт на групите "Emotions Band", "Black Rose", "Шоу бенд" и "Blacky".

 

ОЩЕ СНИМКИ ОТ ОСВЕЩАВАНЕТО НА ОФИСА ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

КОМЕНТАРИ

Капитал19:23 - 24.09.2011
Който е гледал клипа няма нужда от други доводи, то се вижда НАГЛЕДНО, че Елезко не става за кмет
!!!09:25 - 24.09.2011
И добре, освен това "прословуто" клипче, нещо някакъв разумен довод имаш ли, жалко плюещо човече?! Само copy-paste по разни сайтове. Браво, страшен си, само не знам кой ти се връзва.
Смях03:49 - 24.09.2011
Ето това клипче показва най-добре истината за кандидатa Елезко, той сам го е правил, а сега се срамува от него, ако въобще наглец като него може да се срамува: http://vbox7.com/play:e4841398bc
antikomunist nezavisim14:52 - 23.09.2011
Щом знаете изхода - излезте през него !

FACEBOOK